آموزش راه اندازی فست فود و رستوران

 شرکت دما گسترش    No Comments

مرداد۰۵
نکات طلایی در راه اندازی فست فود و رستوران فست فود و صنایع غذایی مربوط به آن همچنان در حال رشد هستند با وجود خطرات بهداشتی مرتبط با آن لذت خوردن فست فود اجتناب ناپذیر است و این نشان دهنده ی اهمیت راه اندازی یک فست فود و کافه رستوران می باشد .   درک مصرف کنندگان از غذاهای فست فود دیگر محدود به خدمات سریع و راحتی در خوردن آن نیست بلکه مفهومی دوگانه ظهور کرده است که مبتنی بر فستیوالی از غذاهای سنتی و فست فود با تاکید بیشتر بر طعم ، کیفیت ، و ایده مکان هایی

چگونه یک رستوران راه اندازی کنیم؟

 شرکت دما گسترش    No Comments

مرداد۰۵
چگونه یک رستوران راه اندازی کنیم؟   آیا قصد راه اندازی رستوران دارید؟ آیا اطلاعات کافی در خصوص این صنعت دارید؟ آیا می دانید برای موفقیت در این زمینه و کسب سابقه درخشان نیازمند برنامه ریزی و استراتژیهای حرفه ای می باشید؟ برای رسیدن به پاسخ تمام پرسش ها با ما همراه باشید . در سال های اخیر رستوران به یکی از کسب و کارهای مهم در جامعه امروزی تبدیل شده که مانند سار کسب و کارها به مقوله برندینگ آن توجه می شود. برای رشد و گسترش یک رستوران باید برنامه ریزی ویژه ای را داشته باشید که با

آموزش راه اندازی فست فود

 شرکت دما گسترش    No Comments

مرداد۰۵
آموزش راه اندازی فست فود راه اندازی فست فود اگر طی برنامه ریزی دقیق و حساب شده صورت نگیرد امکان دارد پس از افتتاح به مشکلات بسیار زیادی روبرو شوید که برطرف کردن این مشکلات هزینه های بسیار زیادی را در بر خواهد داشت . امروزه فست فود به یکی از پرطرفدارترین مکان ها برای بودن در کنار عزیزان و گذراندن وقت با آنها تبدیل شده است که محبوب همه ی سنین از کودک گرفته تا بزرگسالان می باشد. حال برای راه اندازی این مکان پرطرفدار مراحل بسیاری باید گذرانده شود. یکی از سخت ترین و پر دردسرترین مشاغل امروزه

نحوه راه اندازی یک فست فود کوچک

 شرکت دما گسترش    No Comments

مرداد۰۵
نحوه راه اندازی یک فست فود کوچک   عوامل متفاوتی در انتخاب حجم و اندازه فست فودی که می خواهیم راه اندازی کنیم نقش دارند ، به طور مثال به موارد زیر می توان اشاره کرد : حجم سرمایه گذاری ما : قطعا ما با سرمایه گذاری محدود توان اجرای دکوراسیون محدودی را خواهیم داشت ، یا شاید نتوانیم تجهیزات آشپزخانه های صنعتی مدرن با قابلیت های بالا را تهیه نماییم. فضای مغازه ما : فضای کوچک مغازه ما شاید اجازه استقرار تمامی خطوط فست فود مثل مرغ سوخاری ، پیتزا ، ساندویچ را ندهد. کشش منطقه ما : گاهی