تجهیزات آشپزخانه صنعتی رستوران 80x80 - نحوه راه اندازی یک فست فود کوچک
سفارش تجهیزات آشپزخانه صنعتی رستوران
27/07/2019
لیست بهترین رستوران های تهران
آموزش راه اندازی فست فود
27/07/2019

نحوه راه اندازی یک فست فود کوچک

عوامل متفاوتی در انتخاب حجم و اندازه فست فودی که می خواهیم راه اندازی کنیم نقش دارند ، به طور مثال به موارد زیر می توان اشاره کرد :
حجم سرمایه گذاری ما : قطعا ما با سرمایه گذاری محدود توان اجرای دکوراسیون محدودی را خواهیم داشت ، یا شاید نتوانیم تجهیزات آشپزخانه های صنعتی مدرن با قابلیت های بالا را تهیه نماییم.
فضای مغازه ما : فضای کوچک مغازه ما شاید اجازه استقرار تمامی خطوط فست فود مثل مرغ سوخاری ، پیتزا ، ساندویچ را ندهد.
کشش منطقه ما : گاهی ما با بررسی های مختلف به این نتیجه می رسیم که حجم خاصی از سرمایه گذاری را انجام دهیم ، اگر بخواهیم واضح تر صحبت کنیم شاید حجم بالای سرمایه گذاری با مخاطراتی روبرو باشد.
توان اجرایی ما : گاها مشغله های ما اجازه ایجاد کسب و کار کامل را به ما نمی دهد ، در حقیقت این کسب و کار شغل دوم ماست.
شرایط اقتصادی کسب و کار ما : تهدیدات متفاوتی که در کنار ما خارج از مدیریت ماست.
استراتژی و بازار قابل پیش بینی ما : در حقیقت دورنمایی که ما برای کسب و کار خود متصور هستیم
آنچه که اهمیت فراوانی دارد سودآور بودن پروژه می باشد ، نه حجم کسب و کار. البته بی شک پروژه هایی با وسعت بالا اگر به طور صحیح برنامه ریزی و اجرا شده باشند با سود سرشاری روبرو می شوند. ولی هر کسب و کاری ویژگی های خود را دارد به خصوص در زمینه کاری فست فود !
اهمیت پیوستگی در راه اندازی فست فود

اهمیت پیوستگی در راه اندازی فست فود رابطه مستقیمی با موفقیت فست فود دارد.

منظور از پیوستگی در راه اندازی فست فود اجرای دکوراسیون ، تجهیزات فست فود ، رسپی ، آموزش و … همراه و هم جهت با استراتژی می باشد قطعا این موضوع را از جهات گوناگونی می توان بررسی نمود.
به طور مثال یکی از کسانی که اقدام به راه اندازی فست فود با دانش فنی خود و بدون بهره بردن از مشاوران را داشت ، اقدام به راه اندازی فست فودی با شعار غذای سالم نموده بود که دکوراسیونی با رنگهای تند ، رسپی هایی با سوسیس و کالباس آن مجموعه را همراهی می نمود.
مثال دیگر مجموعه ای بود که نام خود را رستوران لوکس …معرفی نموده بود که قیمت غذاهای آن حتی پایین تر از اکونومیک و از دکوراسیون ضعیفی بهره می برد.
اینها مثال های کوچکی از اتفاقات بیشماری هستند که در مجموعه های ناموفق وجود دارند !
پیوستگی میتواند معنی دیگری نیز داشته باشد و آن این است که پس از راه اندازی فست فود با گذشت زمان از کیفیت کار کم نکنیم و حتی با وجود شرایط اقتصادی دشوار از کیفیت خدمات ما به مشتریان حتی اندکی هم کاسته نشود تا نتیجه این استمرار را با گذشت زمان گرفته شود.
تهیه شده توسط متخصصان پایان نامه من | طراحی سایت اراک | کباب پز تابشی

نگین دما گسترش اراک

اراک- کیلومتر 6 جاده تهران- خیابان صنعت- خیابان امام رضا(ع)، پولاد4
بزرگترین شرکت تولید کننده کباب پز تابشی و محصولات تابشی در ایران,
اراک, ایران 08634131880
تلفن: 08634131880
تلفن دوم: 09188606232
URL: https://damagostaresh.ir
مطب پیشنهادی :
دم کن برنج صنعتی یا پلوپز صنعتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *