کباب پز تابشی کشابی
۰۵/۰۲/۱۳۹۸
مدیریت مواد غذایی 80x80 - کباب پز تابشی سالاماندر برقی
گواهینامه مدیریت مواد غذایی چیست؟
۰۵/۰۵/۱۳۹۸

کباب پز تابشی سالاماندر برقی

کباب پز تابشی سالاماندر برقی

قابل استفاده در مدل های مختلف :

(کباب پز تابشی سالاماندر برقی سه ردیفه در ابعاد بزرگ ، متوسط ، کوچک)

(کباب پز تابشی سالاماندر برقی دو ردیفه در ابعاد بزرگ ، متوسط ، کوچک)

(کباب پز تابشی سالاماندر برقی یک ردیفه در ابعاد بزرگ ، متوسط ، کوچک)

 

مدل سالاماندر برقی باظرفیت پخت ۱۵۰ تا ۵۰۰ سیخ انواع کباب در ساعت علاوه بر مزیت های مدل کشابی مجهز به موتور دوطرفه می باشد که میزان فاصله کباب تا حرارت را به عهده میباشد تا کباب طبق سلیقه اپراطور طبخ گردد .

 

  • قابلیت پخت همزمان انواع کباب ، حذف دود ناشی از پخت با ذغال ، کاهش هزینه
  • کاهش ضایعات غذایی هنگام طبخ و حفظ منابع طبیعی می باشد .

از مزیت های دیگر کباب پز های تابشی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • در بدنه ی دستگاه از رنگ استاتیک ضد زنگ و قابل شستشو استفاده شده است
  • در قسمت زیرین دستگاه سینی استیل مجهز به شیر تخلیه تابیه شده که چربی کباب در آن جمع آوری می گردد
  • در قسمت مخرن حرارتی دستگاه از سرامیک های درجه یک با برند Apogee استفاده شده است.

تهیه شده توسط متخصصان پایان نامه من | طراحی سایت اراک | کباب پز تابشی

 
 

 

مطب پیشنهادی :
گواهینامه مدیریت مواد غذایی چیست؟

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *